SİİRT / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

oyun

Ders: Zeka Oyunları

Amaç: Yapboz bulmacalarına çalıştırır.

Hedef Kitle: İlkokul, ortaokul, lise

Ders: Zeka Oyunları

Amaç: Sudoku bulmacalarına çalıştırır.

Hedef Kitle: İlkokul,ortaokul,lise

Ders: Bilişim Teknolojileri

Amaç: Blok tabanlı kodlama eğitiminin temellerini öğretir.

Hedef Kitle: İlkokul,ortaokul ve lise öğrencileri

Ders: Zeka Oyunları

Amaç: 3 farklı zeka oyunu algoritmasını (Kurbağa zıplatma, karşıya geçirme, Hanoi Kulesi) çalıştırır

Hedef Kitle: İlkokul, ortaokul, lise, bilsem öğrencileri

Ock

Ebru Sanatını oyun ile eğlenceli bir şekilde öğrenmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Ock

Kelime Türetmece, oyuncunun parmağını kullanarak yatay, dikey veya çapraz olarak kelime oluşturduğu bir kelime oyunudur.

Ock

Kare Kapmaca bilgisayara karşı veya 2 kişi tarafından karşılıklı oynanan bir zekâ oyunudur.

Ock

MatMatik, iki kişi tarafından karşılıklı hamlelerle oynanan strateji ve çarpma özelliğine dayanan bir zekâ oyunudur.

Kur´an-ı Kerim Derslerii İnteraktif Öğretim Materyali

BEN KİMİM?

Ock

Bu Uygulama ile değişik kategorilerde nesnenin farklı dillerdeki anlamlarını, cümle içindeki kullanımlarını ve telaffuzlarını öğrenebilirsiniz

Ock

5. ve 6. Sınıf Matematik dersi kazanımlarından hareketle seçilen sözcüklerin etkileşimli olarak açıklandığı web ve android tabanlı uygulamadır.