SİİRT / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu ve koro gösterileriyle program son buldu. Programda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, geleceğe ışık tutan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 79. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, Atatürk´ün sevdiği şarkılar söylendi. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenilerimiz birlikte izlediler.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında etkinlikler düzenlenerek şehitlerimiz rahmetle anılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencileri 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında yapılan TEOG Sınavında Büyük başarı Gösterdiler.